Thursday, June 26, 2008

Sale de calculatorist

10 - 12 ore pe zi de stat pe scaun , in fata unui computer, la servici si acasa, mi-au adus unele probleme la sale. Sunt cu defecte dar ma tratez, La nenea Lucaciu un profesionist clasa I , se pricepe la ace .

Urmele astea sexi le am de la borcane - ventuze , oricum ma simt mai bine dupa acest tratament.

Dupa meci

Un meci frumos, castigat pe merit de Spania.
Vazut la terasa, in compania lui Vudu care ca de obicei s-a tras pe cur dupa ce i-am recuperat cam 150gb dupa hdd busit. :) ( Cip - ia-o ca atare ) .
Patroana de la terasa a stat cu noi tot meciu, hm... prima impresie a fost : uite o microbista ( deodata cu maicamea) dar... mi-am dat seama ca statea sa aibe grija de cosmelie, la o faza in care toata lumea era cu sufletul la gura s-a ridicat si a plecat pana la bar trecand prin fata Tv'ului - ceva TFT Phillips de 82 foarte mijto - ridicand un cor surd de sudalme...
Dupa pauza am ramas fara Vudu, dar cu alti bajeti de nadejde, la un moment dat unul mi-a zis ca ii place cum joaca Turcia! am zis ca si mie! :)) , el bause 2 prigat'uri eu 2 Ursus. :) .
Cred ca a fost singurul meci urmarit de la cap la coada. Mi-a placut si nu regret ca mi-am pierdut aproape 2 ore urmarind acest joc, foarte frumos, spectaculos, tehnic, cu bun simt, care appropo a fost intre Spania si Rusia .

Tuesday, June 24, 2008

Despre filmele de propaganda :

Printre altele in weekend am apucat sa butonez un pic telecomanda de la TV'u lu' taicameu, bineinteles era plin de filme "bune" pline de explozii, cu actori de duzina, exact genul de filme pe care si-l permit televiziunile de 2 lei din Ro. (nu ca pe "dincolo" ar fi altfel)
dar cel mai bine a povestit altcineva despre filmele astea in urma cu muuulti ani uite asa :
"În urma unei explozii de obuz rămăsese orb de amândoi ochii şi i se retezaseră picioarele, de sub genunchi. Medicii abea i-au pansat rănile că sări din pat, puse mâna pe un braţ de mine şi reveni la luptă pe cioturile sale proaspăt bandajate. Pe drum treceau tancurile germane. Târându-se ca un tigru, ologul acesta orb reperă primul car blindat inamic, cu singura sa ureche, se apropie pe neaşteptate şi-l aruncă în aer. Nimici în felul acesta vreo duzină, apoi, pe fundalul titanic al tancurilor incendiate, bravul soldat rus se lăsă în sfârşit purtat la infirmeria de campanie, unde chirurgii îl anesteziară şi făcură imposibilul pentru a-l salva, dar trebuiră să se resemneze în faţa morţii sale — cu un zâmbet fericit pe buze — în mâinile lor devotate. La sfârşitul genului* acesta de filme, pe estradă urca un ofiţer şi declara cu entuziasm:
— Şi iată cum, tovarăşi, Armata Roşie îi combate pe complicii burgheziei şi capitalismului internaţional."
- Sven Hassel  - Legiunea Blestematilor .
Taicameu zice ca asa era si pe vremuri doar ca acum filmele's americanesti. Mda... nimic nou.. nu ?


Monday, June 9, 2008

Bravo Romania!

Un meci bun, de inceput pentru nationala.
Nu sunt microbist, desi imi place sa ma duc la meciuri, sa simt atmosfera. Am prins doar repriza a 2-a acasa, chiar daca baietii s-au strans la terasa, am considerat ca e mai important antrenamentul, gandindu-ma la un meci nu prea stralucit.
Meciul nu a fost stralucit dar avem un rezultat, sa faci un egal cu o echipa ca Franta este ceva!
M-a surprins galeria romaneasca, numeroasa si care s-a facut auzita, mai bine de un sfert de tribune erau galbene. :)
Hai Romania!!

Saturday, June 7, 2008

Emo test.

Emo test - via arhi .

vudu, ia fa-ti si tu un test din asta - da numa' dupa ce te mai uiti odata la postul anterior. :P

Dream on

Adevaratii pasionati.







Orice comentariu mi se pare de prisos, super sisteme, poze bine executate, simt artistic; intr-un cuvant profesionisti.
Felicitatile mele!

Thursday, June 5, 2008

Berea de miercuri

Miercuri - zi de cacao, o gramada de lucru - fara nici o logica doar pentru ca un sef s-a gandit sa reorganizeze oamenii, asa un pic.
Pe la vro 3 pm eram deja hotarat ca merit cel putin o bere mare :
mai jos:
poza 1 - terasa fostului restaurant Oradea - bere la litru - Ciuc - 5 ron, au si mici la 1.6 lei bucata, printre altele, dar pe aia nu i-am mai prins in poza.


poza 2 - Guinness - in Lord's - se serveste si in pahar inghetat, daca ceri, dar oricum e o bere exceptionala si eftina , aici o juma de litru e 6 lei, in Real sau Metro e tot 6 lei, la troaca dar e 0.44, nu juma' de litru.

poza 3 - eram deja destul de obosit, de aia e cam stramba poza, :P .


A fost o foarte reusita seara cu bere. Am mai baut Carlsberg si PilsnerUrquell, tot la halba. Beri excelente, dispozitie buna, pacat cu alergia mea care a tinut sa imi aminteasca din 10 in 10 minute sa imi suflu mucii, altfel ma trezeam cu ei in bere.

Mersi Crs pentru poze, ii mijto telefonul ala al tau.

Monday, June 2, 2008

Laptopu

Cum spuneam mai jos mi-am pus laptoapa la loc. Xp Pro, SP3 sa fiu in ton cu vremurile.

Arata bine, se misca bine, nu imi da nici o eroare. Simplu, eficient, functionalitate maxima.
I'm lovin' it.
LE : de AICI se poate downloada SP3 - direct de la producator, viteza buna, calitate garantata.
aaa... Vudu si Florin - voi luati de ACI , e mai secsi!

The Logic of Pleasure

Luati cu incredere . Momentan il ascult cu multa placere, in timp ce imi pun la loc XP'u pe laptop, dupa ce am declarat necastigator vista, server2008 si cateva versiuni de linux, pur si simplu nu ma incanta nici unul, arata bine (lucru care oricum se poate rezolva cu un w blinds), dar au o gramada de incompatibilitati si cerinte care ma scot din sarite.