Monday, March 17, 2008

Active Directory

Ce frumos si ce bun e active directory! estraordinar! poti face orice cu el!
Chiar si sa instalezi ce nu vrei, si apoi cand ii dai sa nu mai instaleze el tot instaleaza... ca doar asa e invatat sa faca update la zi, Wsus ? da, despre el ii vorba, a nu se lasa la indemana celor care nu stiu exact cu ce se mananca.
Ma duc de dimineata la servici, dupa ce in prealabil omorasem computerul toata duminica cu Skystar 1 - televiziune satelit pe computer, plin de somn si chef de lucru, la ora 10 fara ceva imi zic oamenii ca IE nu e ok, al draq... ma uit pe severe, functioneaza toate! ma duc la statii de lucru - IE7!!!! futui!!! nu merge cu aplicatiile folosite de noi!!!
Cum masa?!... fuga la terminal - Wsus, instalase deja cu spor pe 66 de statii IE7, offfff, bagami-as!!!
Mesaj de la Wsus - settings disabled because you are a replica... etc.
Suna-i pe aia care ma replicheaza! aaaa... da? pai... noi avem alte probleme acum... nu stim. ISTENEM!!!!!!
Am oprit update din GPO, am oprit serviceu Wsus, si da'i bataie la statii, pe la vro 1 am terminat cu ele.
Dupa pauza pe la vro 3 incep sa imi vina asa cate 1 ca nu ii mere exploreru iara... ma duc IE7 - atunci chiar ca am injurat si am dat cu pumnu in masa! sun iar - pai... nu stim, nu ne dam seama, da opriti in pula mea cacatu de Wsus pana va prindeti ca nu fac aci munca de Sisif !
Asa ca disable la Wsus, "lucrat" un pic la replicare... si sunt sigur ca si maine o sa mai am cativa clienti cu IE7 dar o sa fie ok.

3 comments:

Anonymous said...

ISTENEM !!!
=)))

ALAHHHHHH

An3i said...

Caline nu te supara :)), ca nu numa tu ai necazuri, sa vezi ce patesc eu , am schimbat situl si casutele de e-mail pe un server nou, zonele dns schiimbate toate mandre si frumoase, totul mere ok, pana cand imi vine CASBH (casa de asigurari bihor), la mine ca ei nu pot sa ne trimita e-mailuri, dupa constatari de cateva ore si telefoane am aflat ca serverul de smtp folosit de cas este rdsor.ro, care nu are schimbat inca zona DNS in server.

Enzo said...

pai e normal mah... la RDS se face f greu update de DNS, stii si tu baiurile pe care le aveai mai demult cu trackeru .