Thursday, July 3, 2008

Baraju Tileagd

Vorbeam aseara cu Vudu pe mess, despre una alta, evident iar imi datoreaza ceva loz, si imi zice despre o stire aparuta pe bihon, era si el revoltat - "percliteaza pestii"!!  

Bun, nu zic despre asta ca nu e adevarat, stau si ma intreb oare 'desteptul' care a scris articolul de ce nu a subliniat faptul, mult mai important de altfel, ca in jurul barajului sunt cateva sate si nu mici, care pur si simplu ar fi rase de pe fata pamantului daca s-ar rupe vre-un mal al barajului asa cum exista riscul daca nu se executa reparatiile necesare.

Asta, pe langa faptul ca nu e chiar ok sa scrii "pericliteaza pestii" - ar fi trebuit scris : "pericliteaza viata pestilor", oare cum ar suna "il pericliteaza pe Ion"? - la un nivel de jurnalism profesional asa cum se pretinde, e nevoie de exigenta si corectitudine. Da' nu ii bai! Merge si asa! haifaiv!

Naaaa.. mai importanti is pestii! se vede in comentariu de la articol, un cititor, pescar infocat era suparat el ca nu mai are unde pescui, de parca nu ii plin judetul de cursuri de apa, pescarii, lacuri etc. Tot ce ne mai ramane de facut este sa asteptam sa apara unu care sa urle : Free Willy! 

 

5 comments:

Anonymous said...

nu io frate meu iti datoreaza :)) fututi gura ta iara ma futi :))

Anonymous said...

FREE WILLY !!!!!!!!!!

da ce ma, pe pestii nu trebuie
sa-l protejeze cineva ;) .

Enzo said...

Mai Cip, fara injuraturi sprucate ca te banez. :D
Nu zic sa nu protejam pestii, ba dimpotriva, sa le dam o frigaruie de la cap la coada si sa-i stropim cu niste beri. ;)

Anonymous said...

ma pupi in dreptu ochiului maro cu banatu tau cu tot =))

Enzo said...

Ciprian! te org frumos sa iti revizuiest limbajul! te spun la maicata!
momentan te las sa te pupi singur... ca sa nu te banez. :)) .