Monday, June 22, 2009

Zilele Osorheilui

Mda... alea care s-au tinut in Alparea defapt, weekendul trecut. Surprinzator pe scena au cantat cateva formatii in voga, le stiti voi :p .
Tarabe si terase cu bere, mici, tot felul de friptane, jocuri mecanice pentru copii, trambuline etc.
Am ajuns acolo cu Unguru si cu Fratele Po, transportati de un tradator care ne-a lasat sa ne descurcam singuri dupa cele 5-6 beri sa venim pe jos acasa dar asta e alta poveste.
Peisajul parea desprins din "Pisica Alba, Pisica Neagra", personajele fiind pe masura, ne-am plasat in cel mai tare loc posibil, la 'terasa' unui vecin infipt bine, avea un soi de cort cu 3 laturi, inauntru canapele de piele, un bar improvizat din ceva scanduri, un ditamai televizorul spanzurat in ceva sfori legat la o parabolica si setat pe un canal cu sport - box si alte batai - desigur. Personajele erau la fel de pitoresti, o priveliste placuta ochiului, daca mai adaugam si gulasul despre care Ungurul a tinut sa precizeze ca nu e reteta ungureasca pentru ca avea si ceva mazare in el dar a recunoscut ca a fost bun, obtinem petrecerea campeneasca ideala. Cea mai tare parte a serii a fost cand scena s-a mutat la noi la 'terasa'. Vecinul asta al nostru a adus ceva formatie de manelisti care au tinut cheful pana dimineata, idee inspirata. A prins bine la tara, era plin la terasa, dedicatiile s-au tinut lant, cei din jurul nostru erau in extaz, noi n-am rezistat foarte mult fiind mai sensibili si cu familii pe acasa ne-am tirat pe la vreo 2 jumate AM, numai bine a inceput sa toarne... cu galeata peste manelisti, la urma urmei... exista un Dumnezeu.
N-am facut poze, ma asteptam ca fratele vudu sa serveasca patria, dar el era ocupat cu un alt fel de photoshooting, lol!

No comments: