Friday, April 30, 2010

1 Mai

Care o sa fie maine sarbatorit prin munca la lopata in cel mai pur stil comunist.
Pentru cei curiosi o sa ma duc cu bicicleta nu cu cine stie ce vehicol poluant si neeconomic.
Distractie placuta pentru proletarii care asteapta 1 mai sa ajunga pe la munte/mare sau daca is unguri pur-sange la Balaton - hai Ungure ca asta era pentru tine. :D


2 comments:

UNGURU said...

na buna ziua ! deci ca prin urmare nu am ajuns la Balaton , dar am fost la Varciorog.Ce sa zicc a fost destul de elegant, avand an vedere ca niste asa zis prieteni care bat fieru de-o luna sa merem la iarba verde, deci acesti oameni au fost aia care or stat acasa si sior frecat ......! nah an fine ,suparare pe ei! Adevaru ca eu ma-am simtit bine ,ba chiar minunat putem spune, doar un singur lucru mo deranjat ! niste asa zis oameni care au bani sa-si cumpere audi a8 si fiat stilo kurvesc , da da asa cum auzi , pai chiar futincuristi astia nu au avut bani si de un sac menajer! Mancalear foame de putrezi ! Ma apo ma antreb iom, daca duci cu tine doza aia de bere la iarba verde apo futo grizu no posi duce anapoi acas cu tine ? pai romanu nu e anstare (cand zic ROMANU ,ma refer la toti care traesc an aceasta minunata tara) unde poti face ce vrei tu! Nah an fine. ELORE DEBRECEN !!!

Enzo said...

Am fost sa te caut la Varciorog cu amicul Po si nu am dat de tine, vad Ungure ca te-ai facut frate cu codrul verde si ai reusit sa iti ascunzi bine silueta.
Da mai... a vazut si ochiul meu ca e plin de cocalari.