Friday, June 19, 2009

Inspiratie

Majoritatea oamenilor scriu ceva, orice, cand au sau cred ei ca au oleaca de inspiratie. Eu obisnuiesc sa scriu cand am chef, de vre-o 2-3 saptamani jumatatea mea e plecata din tara si eu am ramas fara chef si fara inspiratie. E nevoie de cate un moment din asta ca sa iti dai seama cum stai.
M-am "prins" de si mai mult sport ca inainte si ficatul meu a tinut sa ma anunte ca nu ii convine, am schimbat prea brusc regimul de la anaerob la aerob si desigur regimul alimentar s-a modificat corespunzator - nu mai am cine sa sa imi faca asa mancare buna, gatita cu pasiune - "treci si ajuta-ma!" :D
Cu ocazia asta am aflat ca englezi's un popor de jegosi, in vremurile astea moderne imaginea englezului elegant si sobru nu mai tine, James Bond e un betivan frezat care nu se spala, un fel de cocalar englez. Ma gandeam serios sa plec si eu, dar romanilor si bulgarilor le trebuie permis de munca, deci fuck it! nu meritati sa va arat meserie. LOL!
Abia astept sa imi vina inspiratia si cheful acasa si sa reintre cat de cat in normal viata asta, sper sa se intample cat mai repede.

3 comments:

Webmaster said...

nu e chiar asa greu cu plecatul in UK.

http://www.netarhia.ro/drept-de-munca-in-anglia.html

scris de un medic, dar se aplica, in mare oricarui roman. daca esti bine calificat s-ar putea sa fii surprins ce usor poti sa treci prin HSMP, de exemplu(care a ramas neschimbat pt romani si bulgari, schema HSMP noua fiind mai nasoala)

Enzo said...

da. multumesc.
m-am interesat si eu, stiu care-i faza, e mai nasol acum cu plecatul din cauza crizei, nu prea sunt locuri de munca.

Webmaster said...

cu criza cam asa e, din pacate. raman domeniile de inalta calificare (si nici alea toate) si agricultura si servicii, cat de cat. si la ei creste rata somajului de la o zi la alta. totusi, niciodata nu stii cand gasesti un job pe care un englez nu-l vrea (i.e. nu mai are destul timp liber, commuting prea lung etc), dar care pt. tine poate fi foarte OK. eh.