Monday, December 21, 2009

Avatar

+ efecte speciale de exceptie
+ animatie clasa I
+ mesaj transmis .

- american style
- aparate de zbor tipic americane - elicoptere.
- happy ending.

Un film despre indieni si soldati americani cred ca se putea face si in wild west nu neaparat pe cine stie ce planeta, dar atunci nu mai erau la fel de cool efectele speciale, probabil ar fi castigat un plus de autenticitate si mai putin penibil.
Pentru pasionatii de efecte merita vazut la cinema 3d, e bestial, pentru cei ca vor si oleaca de poveste sau au un IQ ceva mai ridicat decat un cetatean american obisnuit e plictisitor (160 minute) si previzibil, din punctul asta de vedere nu se apropie nici pe departe de District 9 .
Practic e un 300 care se desfasoara in alt loc .
ps: sper ca nu v-am stricat apetitul pentru film. :)

5 comments:

Marius said...

eu zic ca e un fel de bruce willis .. din Surogates.

Marian George Eugen said...

m-oi duce si eu la el cand oi avea vreme, ca am auzit ca-i fain

Enzo said...

Un comentariu care zic eu ca 'atinge' bine subliectul :
''that’s what Hollywood must do, invent new ways of watching cinema, BUT the lack of story, and relying only in CGI it’s a complete disgrace, for that we have video games, although there is computer games whit far better story then this movie…''

cipri said...

si 2012 are efecte speciale super faine dar scenariu ii cam varza ...

RYF said...

ei ce sa faci ,oamenii incearca sa speculeze ,e o afacere la urma urmei,au bagat 240 de mil in Avatar ,tre sa isi scoata banii ,insa eu inca raman la my all time favourite LOTR care are tot ,efecte speciale,muzica impresionanta,actori buni ,scenariu si story line perfect ,abia astept sa iasa The Hobbit tot de Tolkien si tot in regia Peter Jackson. PEACE!