Tuesday, April 13, 2010

Debrecen - episod final - 2010

Hai ca deja e telenovela :)) .
Participarea nu a fost foarte numeroasa, desi pe drumul ala ingust de padure aveam impresia de inghesuiala. Tot felul de oameni, copii, tineri, adulti, batrani uniti de competitie. Mi s-a parut foarte tare sentimentul de fairplay - toata lumea te incuraja, majoritatea fiind acolo pentru a termina cursa nu pentru cine stie ce rezultate.
Primele 4 ture am avut in fata ceva americani, soldati cred, doar unul singur a reusit sa termine cursa. Erau pitoresti ei asa, bine organizati, echipati cu ipod'uri, ochelari de soare si bineinteles fircaliti cu tatuaje.
Daca terenul ar fi fost plat cred ca ieseam mai bine cu rezultatul dar are ceva diferente de nivel si la +30 de km sunt criminale, oricum pentru ghenunchele meu au fost de la tura 2.
Dupa cate am vazut echipele romanesti si cele din Oradea in special au facut treaba buna, felicitari!

Azi am primit in cele din urma ceva poze de la eveniment:
- traseul arata cam asa

- o schema tehnica a traseului

- cam cum aratam eu la tura 6, inca destul de in forma

Dupa tura 7 am dat jos genunchiera, mi se parea ca ma deranjeaza, la fel si bluza de corp, am ramas cu tricoul desi erau cam 10 grade, mi-am turnat vreo 2 pahare de apa in cap sa imi revin, sa mai gasesc resurse pentru a termina cursa. Poze de la final nu am pus pentru ca imediat Crs mi-a inmanat o bere si eram prea praf dar cu un zambet de satisfactie ca am reusit.
E ciudat sentimentul de oboseala extrema, de epuizare fizica si mentala urmat de marea usurare ca s-a terminat ca ai reusit ceva extrem. La final era asa de intepenit ca nici nu mi-am putut da jos chipul de cronometrare de pe pantof.
Sambata dupa ce am ajuns acasa si am reusit sa fac un dus nu m-am mai dat jos din pat pentru ca nu prea eram in stare sa stau pe picioare, ma rupeau talpile si gambele, duminica am facut 2 plimbari cu mari eforturi si dureri musculare, luni deja am luat bicicleta sa ma duc la servici, azi sunt aproximativ ok.
Genunchele se prezinta destul de bine, credeam ca nu voi fi in stare sa urc cele 2 etaje la servici dar se pare ca unguentul antiinflamator si gheata si-au facut treaba bine, deja sambata seara dupa vreo 2 ceasuri de bandaj cu gheata s-a dezumflat complet. Trebuie sa fac o pauza de cel putin 2 saptamani inainte sa reiau orice antrenament.

PS: pozele au fost facute de sofer, care a oferit si support logistic in timpul cursei, multumim Tudor!

6 comments:

Marian George Eugen said...

felicitari pentru terminarea cursei. Mie mi se pare foarte mult aproape 5 ore de fuga, deci cred ca ai facut un efort mare pentru a termina. Io cred ca eram rupt dupa cateva minute. :)

twwety said...

Felicitari pentru terminarea cursei.
De indata ce iti revii, te astept la operatiunea : " Sa fie lumina" - ce a mai ramas din ea.

Anonymous said...

nimic despre sofer si fotograf? :(

UNGURU said...

tare caline !!!! super tareee !!! felicitari !!! la urmatoarea pornim ampreuna !!!! ( na bine maii adevaru e ca acuma am o tara de surplus an kg , dar ma pun pe treaba si apoi DELES DE MANGHELES :))

Anonymous said...

Gratulalok!!!
daca unguru mere si io vin!
Imi dau jos salopeta,si-mi iau treilingu.
Iar daca prin absurd ma depaseste unguru,stii tu,vorba poetului:
Cu mana imi sfasii vesmantul
Ca-n largile-mi haine
Se-npiedica vantul.

Anonymous said...

scrie