Friday, March 28, 2008

Seara cu bere

Da, am baut iar. in Lord's .
Din nu stiu ce motiv am baut, jur ca nu mai beau, jur ca nu mai imi bat joc de nimeni cand ies la baute si ma las de jointuri! :)
Cel mai nasol lucru dupa o betie mi se pare oboseala. Usturimea din ochi, amareala din gura, starea de zombie si gustul najpa din gat. Nu am baut decat cateva beri, cred ca 5 la numar, nu m-am imbatat, dar am fost in forma si m-am distrat cu tovarasii de Ursus.
Stam noi la masa aia asezata strategic, intra vro 5 barbati mai in varsta asa, oameni in toata firea (cred ca erau straini ca un roman intreg la cap daca are peste 35 ani se face muci la crasma din colt), impreuna cu 2 parasute. Amu stau si ma intreb cat de ampolea tre sa fii, sa vii cu 2 curve in Lord's si sa stai in picioare ca nu ai masa sau loc la bar ? (copiright la idee - C.H. ) to be continued...
Overal a fost ok cu iesit la bere, cu discutat, cu studiat lumea de prin baruri, am aflat ca Super S. sufera din dragoste ( la ora asta , inca ai status cu innecat de amar ) am vazut oameni distrusi - in Lord's oricum nu prea ai ce sa vezi altceva, si nah... am mancat sandwitch la ora 1 la Vulturul Negru.
Din Lord's in Downtown, atmosfera la fel de calma si plictisita, apoi in Blue Monday, unde m-am vazut cu Cezar si am bagat de seama ca femeile la betie nu vad altceva decat pule care vor sa le futa, chiar daca ele arata ca dracu.
Sa revenim la parasute, stam noi la bar, dupa un shot de taquilla, mi-am luat o apa plata de la robinet cu gheata si lamaie ca nu mai aveam nici un chef de altceva si incercam sa il combin pe Cezar sa o imbete pe Super S. ca nu o prea reusit nimeni pana acum, si imi zice ea "bai uite-i pe aia cu parasutele, a mai ramas doar 1 cu ele, dute sa le intrebi daca mai au loc de 2!" m-am gandit ca se refera la ea si la C.H. asa ca am intrebat, dar se pare ca erau prea prinse de strainezi si jucau rolul de doamne respectabile. Ieah.. right...!
Sus in Blu' erau ceva fete care faceau galagie, asa ca am zis ca mai bem o bere daca o lasa mai moale si ne-au injurat, ei.. ce sa faci, omu' bat... Cand dam sa plecam Cezar nu are sa ne dea rest, cum eram cel mai in forma m-am dus pana la baru de sus sa schimb lozu si dau de veveritele alea, 1. aratau ca pola, una o stiam de la sala de mai demult, femeia aproape barbat bine, restul tocmai scapasera de la azil. 2. neingrijite - oare cum draq aratau la lumina daca in intuneric aratau asa ? 3. vorbeau urat. Femeia ideala ce mai! S-au legat de mine instant - cand m-am uitat la ele - ca am io asa sanje in mine sa ma leg de ele??!?!? WTF ?!?!?!? NUUUU! Ca de obicei politicos si bine crescut ( mersi mami! ) imi cer scuze daca le-am jignit cu ceva, ca sa nu ma duc acasa injurat si blestemat, nu imi plac conflictele; si ma trezesc ca vorbesc 3 veverite cu mine in acelasi timp, si scoteau numa' porcarii , m-am intimidat ca sunt sensibilos, le-am taiat elanul scurt si taios - ceva mai dur ca la servici (unde am de a face cu 100 femei) - le-am urat o seara placuta si sa aibe atatea pole in cur cate au scos pe gura in cele 30 de sec. cat am vb cu ele. Doh!! WTF is wrong with those people? girl's talking dirty.
Cezar nu a reusit cu imbatatu, nu m-am mirat deloc, asa ca ne-am dus acas' , defapt ne-a dus acasa asa numitul "official pub-crawl driver" , mersi Tudor, esti un scump .
Nu a fost chiar cel mai reusit pub crawl , dar a fost ok, m-am distrat.

5 comments:

Anonymous said...

Nimic despre "sofer magic" ce va dus acasa la ora tarzie din noapte? :( ... Ma asteptam ca pana acuma sa fiu numit "official pub-crawl driver".

Enzo said...

w8 a sec. ;)
modify in progress. ma gandeai ca vrei sa ramai undercover ca driver din asta care vine noaptea si te duce. :)

Enzo said...

amu ii bine ? :)

Anonymous said...

Mah, partea cu imbatatu nu prea o mers dar eu inca mai sper :D (Cezar ne vedem si in seara asta)
La partea cu suferitu in dragoste (motiv in plus pentru baute cu amicii) don't worry ma las consolata :P
Ciudat insa ca nu ai spus nimic de ceasul magic al tovarasului de baute...las ca stiu eu ca esti invidios :))
Super S.

Anonymous said...

betivuleeee!!! =))))))
iara bei ca un porc ma si de iei in gura cu fufele?=))