Tuesday, February 10, 2009

Tramvaie

Intr-un articol din presa locala, referitor la salariile sefilor de regii locale, salarii care au fost destul de mult taiate, seriful de la tramvaie se lamenta ca in conditiile unui salariu de doar 60 milioane, deja functia pe care o detine e un hobby. Demisie placuta va urez! (asta daca chiar are sange intr-un loc mai ascuns).
Buuuuuun.
Aici este o definitie pe intelesul tuturor despre cuvantul asta.
Se pare ca o face intr-adevar dintr-un hobby, dar nu unul in sensul bun. De ceva vreme tramvaiele circula complet aiurea, parca au angajat acolo un dispecer de C.A.P. stau cate 15 - 20 minute dupa un vilomos si cand vin, apoi vin vre-o 3 tramvaie! oare fac concursuri ?
Tramvaiele alea noi put - e o idee buna sa cumperi tramvaie noi, inchise complet, dotate cu aer conditionat, etc. O idee buna daca iti permiti si daca oamenii ar face dus zilnic si si-ar spala si hainele cat mai des, probabil e o placere sa te dai cu vilomosul cela nou prin Berlin sau Viena dar e o provocare in Oradea.
Anul trecut parca au refacut nush cati kilometri de linie, s-au chelutit ceva bani, dar cand stau asa si astept tramvaiul nu pot sa nu remarc sinele alea drepte ca pisatul boului, si ne mai miram ca merg tramvaiele incet sau ca te simti ca pe valuri cand vatmanul plictisit simte nevoia de adrenalina. Eh... dar la anul din ce or mai trai muncitorii de la sine ?

No comments: