Monday, February 16, 2009

Victimile zapezii

E clar ca nu avem parte de zapada prea des.
Check this out :


A cazut multa zapada pentru 2 zile si pentru zona noastra. De ceva ani buni nu a mai nins cu asa spor. Efectele nu au intazaiat sa apara, ca in poza de mai sus de exemplu sau ca vecinii care nu stiu sa conduca pe zapada - pornit cu viteza 2 - a , fara manevre bruste, curatatul zapezii etc.
La ora 5 deja s-au auzit dacii ambalate la 5 mii de ture, patinat de roti da nu asa odata ci minute in sir - probabil incerca sa topeasca gheata! lol . Cei mai castigati din situatia asta au iesit vecinii cu jipane de jdemii de euro, ca e si asta o afacere sa stai la bloc dar sa ai jos masina masina care valoreaza cel putin cat apartamentul, astia s-au simtit in mediul lor, masini mari, late, cauciucuri pe masura, probabil s-au laudat pe la servici - Bai! io n-am avut nici o problema sa pornesc azi-dimineata, mai greu a fost sa ma strecor printre rablele parcate in jur.
Sper sa mai ninga cel putin inca atata sa se poata lauda cei de la conducere ce surpriza mare si gogonata le-a facut mama natura - inca odata!

4 comments:

Anonymous said...

Azi dimineata in drum spre lucru am ras oleaca, era unu cu un harb de dacie vroia sa urce o panta. drumu inghetat. patina de numa. Singura chestie a fost ca a uitat ca e trasa frana de mana :))))

Si apropo de poza, la bunicu-meu la bloc a cazut un munte imens de zapada de pe acoperis si a facut prapad in spatele blocului. am sa fiu atent cum circul pe trotuar, poate ma trezesc cu o avalansa aici in oras.

Enzo said...

pai asta cu zapada nu e chiar asa grav... doar daca e inghetata sa zicem ca te loveste mai rau. Cel mai najpa a fost cand am luat o caramida'n umar - stateam la autobuz si ploua de ceva zile si s-a desprins o caramida de undeva de sus, de atunci nu mi frica de ploaie.
:D

Anonymous said...

Caline nu te mai plange. Sa vezi in Bucuresti...nici 5 cm de zapada pe strada si peste tot sunt blocaje, astepti la semafor de iti vine rau...daca de obicei faci 2 ore in trafic cand ninge e mult mai rau. Vinerea trecuta am facut 200 m in 40 de min.
Mi-e dor de troienii aia de la mama de acasa de 1 m...abia atunci eram toti happy ca stiam ca se inchid scolile :))...in rest sa alunece sania :D

Super S. :P

Enzo said...

:D
fara comparatii deplasate va rog, e vorba totusi de Oradea aci.
:P