Saturday, March 27, 2010

220 km pe bicicleta

In progress.

LE :
Pornit dimineata la ora 7 de la 'Crisu' pe E60 pana la Tileagd apoi pe la Chistag-Astileu-Bratca-Damis ( aici m-am oprit eu din motive tehnice) - Rosia si retur dar de la Tileagd se trece peste deal la Balaia - Ineu - Podgoria si in final la Oradea. Peisajele sunt superbe, foarte pitoresti si spectaculoase in anumite locuri, mare pacat ca nu profitam de ele.
Ar fi fost cam 200km si oleaca, asa au fost doar aproximativ 160 km. Inainte de ora 5pm am fost acasa, destul de rupt de oboseala, pentru ca am urcat serpentile de la Bratca la Damis, absolut criminale pentru cursiera mea de drum intins, companionii mei au mers cu MTB si au urcat pe ele; eu cand cum, mai pe jos mai la pedale, la un moment dat mi s-au pus carcei la picioare si m-am hotarat sa ma intorc, imi lipsea o foaie mica la angrenajul pedalier ca sa pot urca si eu normal.
Drumul este unul romanesc destul de prost si cu valuri, peticiri, crapaturi, piatra cubica pe alocuri, perfecta pentru cursiera mea cu cauciucuri de '23 :). Mi-am facut un 8 pe roata de spate sper ca am scapat doar cu atat. Echiparea mea a fost de plimbare, iegari si o bluza de corp dryfit in rest bumbac + geanta cu mancare, haina de ploaie, o bluza in caz de nevoie, adidasi si scule. am baut cam 2 litri de apa de la izvoarele de pe traseu si nu m-am pisat decat odata asa anemic, in schimb am transpirat foarte mult.
Oboseala m-a prins asa tare cred si din cauza faptului ca ieri am fost la Debrecen si printre picaturi am apucat sa alerg 1 ora pe traseul de maraton la care o sa particip si eu luna viitoare in data de 10 si mai bine de o ora la Aqualand :). S-au adunat destul de multe. A! da... am asa un inceput de raceala... de cateva zile.
Postarea initiala am facut-o la un popas ca dadusem de un w-lan necriptat in Bratca.
Ideea este ca daca nu imi fac rost de alt grup pedalier nu voi fi in stare sa parcurg traseul de Ironman. Sper sa ma invart cumva cumva.

6 comments:

cipri said...

ce drak ma ai mers pana la cluj si inapoi ?

cipri said...

noa asa da :D

Anonymous said...

DAR TE SPONORIZEAZA XL?

Enzo said...

:))
la greu!

Marius Ciobanu said...

Bravo, felicitarile mele si tine-o tot asa!

mariuscbn said...

Bravo si felicitarile mele, tine-o tot asa!