Monday, February 28, 2011

Vandalisme

Referitor la acest articol de pe saitul primariei Oradea, am si eu o intrebare de bun simt:
Ce face politia comunitara ?
Am inteles ca sunt in jur de 300 de oameni. E chiar asa greu sa organizezi cateva patrule ? sau nu au suficienti oameni pentru impartit amenzi la parcari ? Cunosc o parte din persoanele angajate acolo, le-am si vazut in "actiune", inteleg ca nimeni nu e perfect ,ca nu trebuie sa le faca concurenta la Bad Boys, nici sa bata recordu la suta de metri garduri, dar sa legitimeze niste nesimtiti, in cel mai rau caz sa le faca o poza sau sa ii filmeze ca au antrenament de la parcari, eu cred ca e posibil.
Ce am mai vazut pe saitul primariei - apel la bunul simt al cetatenilor etc etc. Bine ca au putut pazi politicienii de la congresul din w-end...

3 comments:

Jorj said...

d'apoi, dejaba scrie pe site, ca aia care sparg tramvaie nu stiu citi, d'apoi sa mai intre pe net. ei or scris acolo pt aia care oricum nu vandalizau nimica :)))

Anonymous said...

ba nu mai fi asa oficat, nu face bine la inima da-i in 000la mea, tu sa fi bine, lumea e cum e, ce plm vrei sa te bagi si tu in politica ? gyuri (colegu de banca)

Gelu Romanu said...

Supet tare! Oameni ca anonimus duc Tara anainte ! hai sa ne doare pe toti an 000la , ca nu noi va trebui sa suportam gunoiu si rahatu facut de alti dementi care dupa o bere se cred ninjalai prin parcuri si mijloace de transport! Sa fim ca Strutul : sa ne bagam capu an nisip , numa ca nisipu nostru dupa un timp o sa cam puta de-la rahatu care so adunat deasupra capului !