Friday, September 19, 2008

Support

Incercam aseara sa iau niste driveri de pe support.gateway.com , pentru laptopul unu amic. Problema este ca cei de la Gateway au restrictionat accesul la ei pe sait la toata zona asta de Europa de Est si presupun Rusia. Prin urmare daca va cumparati vre-o scula de la ei... aveti toate sansele sa nu gasiti drivere la producator direct.
Inteleg ca rromanii fac prostii pe net si li se restrictioneaza accesul, dar ce te faci cand chiar esti cu bune intentii ? M-am pus sa caut proxy'uri de state ca sa pot sa vad macar ce componente is in laptopul respectiv dar nici la alea baietii nu sunt prea exacti, asa ca incep sa ma enervez si sa injur si sa imi fac sange rau pentru treaba asta. Ma uit pe messengereanu, contactele mele de afara care ar putea sa ma ajute cu ceva nu's online ca doar la ei se munceste nu ca la noi nu ?
Un mesaj de bine pentru cei de la Gateway si EMachines _|_ .
Noroc ca laptopul meu e HP si aia macar nu au asemenea idei nastrusnice sa inchida accesul la jumatate de glob doar pentru ca nu is in stare sa faca ceva calumea, de la A la Z .

No comments: