Sunday, July 6, 2008

Cotidian

Un scurt si cuprinzator articol despre actiunile de prevenire si combatere a prostitutiei. Intr-adevar se potriveste cu actiunea, baietii au mers la sigur, ca doar stiau la fel cum toata lumea stie unde's cele mai penale curve din oras - ca de altfel cam in orice targusor cat de cat, mai ales unul situat pe o importanta artera de comunicatii - pe centura.
Baieti - le-ati ratat pe alea de pe Clujului si de pe centura de CET2, a! da si alea din centru!
Au prins 5 prostituate!!!! in public!!!!
Rezultatu-i rezultat, nu am ce zice, amenzi de 1.500 lei, ma intreb daca fetele au propus sa le plateasca in natura.
Nici un cuvant, nici o actiune despre crima organizata, retele etc. Acolo e de munca, acolo trebuie transpirat si gandit, un sport care nu e chiar pentru oricine.
Oricum orasu'i plin de curve, nu tre decat sa faci o tura sambata seara prin cluburi, nu doar alea din centru. ;)
De retelele de cersetori de ce un se ocupa nimeni ? Am vazut si nu odata cum opreste cate o masina calumea la semafoarele cu cersetori si colecteaza banii . Sugestii ar fi, dar daca nu se cere ? daca nu e interes ?


1 comment:

Anonymous said...

ce prosti este la ei...trebuia sa dea numa un telefon la pizdiricu si iti zicea unde s curvele din oras ..iti zicea si orarul lor si coltul lacare le gasesti =))

ps:acolo la CET2 tot timpu sunt 4 5 curveturi care se ard in parcare la Practiker sa nu mai vb de naspalatele alea de pe clujului si restu ....

a si oricum degeaba le prindea ma ca alea nu platesc amenzile...pt ele nu este lege mai rau ca tigancele is :))

creer putin pizda larga bani multi
=))