Friday, July 11, 2008

De ce recomand lectura ?

Vine police in control... bun.
" trebuie ca nimeni sa nu paraseasca firma, ma refer la perimetrul cladirii + curte" zice nenea comisaru.
Ok, regulile is reguli, ne apucam de lucru, ne vedem de treaba, bineinteles ca e mult de lucru, pe la vro 2 jumate nu mai puteam de foame dar daca trebuie facut trebuie facut si nu mai conteaza ca ai stomacul lipit de sira spinarii sa nu.
Un coleg : ma C. nu mai suport! oai ma! nu mai pot sa stau aci!
ma uit la el, sub 25 ani, tanar, degete de domnisoara, freza, curat, aranjat, ce mai... idolul femeilor, pun pariu ca nu a prea dus lipsuri si ca a cam facut ce a vrut.
intreb : ce mama draq nu mai poti ? esti prunc de 3 ani ?
raspuns : nu mai pot ma nu mai pot sa stau aici!
lol!
intrebare : da de ce ma ? te dizolvi cumva ? mai tre sa stai 10 minute pana iti vine randu sa semnezi 2 foi si gata, ce ai face daca ai fi in armata si ai avea de asteptat vro 1 an de zile asa... ?
raspuns : dute amu... nu ma lua cu din astea! daca nu ma duc d'aci nu stiu ce se intampla...
nu s-a intamplat nimic totusi.

Mda... uite de ce regret eu ca s-a scos armata. Vudu ii la fel, mai stiu cativa tineri care is la fel, sensibili nevoie mare... ei nu suporta, ei daca nu baga un fum, sau daca nu isi cumpara cine stie ce tricou/telefon/tenisi/parfum/un cacat colorat is gata, explodeaza, se dizolva, lumea intreaga in jurul lor dispare.
Stau si ma gandesc la verile ucigator de calde cand prestam la sapa, in sat cu taicameu, la vie, la "tenchi", si ce rabdare construieste in tine activitatea asta. Stai in mijlocul campului sau dealului, all alone, nici dracu pe o raza de 2-3 km, nici un pic de umbra, apa ii calda, mancarea nu are nici un gust, dar TREBUIE sa lucrezi !
Unii au uitat ce inseamna TREBUIE! si nu imi pare rau cand ii vad ofticati, intrati in sevraj, tremurand de nervi si eventual cu spume la gura - care deja e caz patologic - gen se intrerupe curentul la meciul Unirea 2 lei cu Fc Santz .
Hm... nu poti sa ii duci la sapa sa ii educi, dar poti sa ii pui sa citeasca o carte doo, ceva mai sumbru asa, despre ce poate fi/insemna viata pentru unii, filmele sunt prea comode, intr-o ora ai terminat toata povestea, dar o carte....

5 comments:

Anonymous said...

ma fiecare are fixurile lui....io am boala numai pe haine in rest din cele enumerate de tine nu prea mi se potriveste :P

Enzo said...

da?
cum tremurai aseara?! pana nu ti-am luat o ber enu te-ai oprit ! :P
Ciprian, Ciprian, nu se refera la tine ma, subliniam doar ca generatia noo e un pic altfel. ;)

Anonymous said...

sa vezi generatia haifaiv cum o sa fie =))

Enzo said...

pai e acuma...
ce o sa mai fie? ma intreb cum o sa sfarseasca. daca se inchide maine haifaiv oare ce o sa se intample? :P

Anonymous said...

" N-ai cu cine mai ... Niste tarani ...Prietenii stiu de ce " ....