Tuesday, December 16, 2008

Despre protestele din ultimele zile

Se da situatia urmatoare :se vede clar ca politai's pe gheata , au morcov, si lista de exemple poate continua, ca doar au fost si la stiri la ore de maxima audienta.

Apoi ajungem la situatia urmatoare :
pe la jumatate incepe sa devina interesantNe arata ca se poate. Ca se pricep sa imobolizeze, sa puna catuse, cu alte cuvinte sa impuna ordinea pentru calmarea spiritelor incinse. Oare soferii impertinenti, criminali chiar care fug de la locul accidentului de ce nu sunt tratati asa ?

Ce sa mai zicem ?
Am luat si luam muie ca deh... capul plecat sabia nu il taie dar totusi data fiind pozitia aplecat au loc alte actiuni. In ultimele saptamani am luat-o urat si pe fata, odata cu taxa anuntata imediat dupa alegeri ca doar nu or avut sange in ei sa o anunte mai devreme, aveau nevoie de votul prostimii, cu pensiile promise si apoi amanate, cu salariile profesorilor, cu "Stolo" premier si apoi schimbat cu Boc , etc.
Asta in conditiile in care popoarele de langa noi (ungurii revoltati din cauza unui premier care a recunoscut ca a mintit, grecii care in prezent fac o minirevolutie), protesteaza violent din motive mai "lejere" decat o taxa vadit incorecta care taie la greu in buzunarul romanului.
Noi astia tineri putem acuza linistit parintii ca nu au facut nimic sa ne scape de comunism mai repede, ca noi oricum acceptam muia asta democratica deja de 20 ani si nu avem un URSS cu tancurile la granita si nici vecini gata sa ajute cu alte tancuri fratele rus in caz de nevoie. Ma intreb... cine poarta vina mai mare ?

2 comments:

Anonymous said...

patriotism =0 in Romania,o data nus e aduna toti sa protesteze impotriva guvernului,platim cele mai multe taxe din europa,discriminarea la ordinea zilei,si tineri,niste creaturi facute pentru a sta si beli ochii in fata calculatorului,belesc pula pe net si alte activitati...,rusine tinerilor care in loc sa fac un lucru bun si ei o data in viata lor aia impocrita din fata calculatorului,mai bine prefera sa stea in casa pe comp,defapt nu ii intereseaza de nimik...habar nu au de nimik,nu stiu ei ce vor face in viata,treaca azi vina maine!rusine rusine rusine

Enzo said...

lol .