Wednesday, December 31, 2008

Ultima zi.

Esti trezit de dimineata de sunetul ciocanelor, gospodine harnice pregatesc snitelele in timp ce sotii lor sunt ocupati sa puna in functiune rabla din parcarea blocului, e cam frig dimineata asta, e nevoie sa turezi dacia mostenita de la tata, la cel putin 5000 de ture, daca prinde atata si trebuie sa o tii asa cel putin juma de ora pana te asiguri ca te-a injurat toata lumea pe o raza de cateva sute de metri.
Injurand bunele obiceiuri de sarbatori, ma taresc sa mai "termin" din mancarea cu care am umplut frigiderul de Craciun si constat cu surpindere ca e cazul sa fac o vizita la alimentara. Nu e rau...
Vecina isterica urla la pruncul de 3 ani, scorpia draq, o sa plangi tu peste 10 -15 ani cand o matura cu tine pe jos. Beau un pahar mare de lapte si las un ragait de sfarsit de an, pana si eu sunt surprins de sunet, vecina are brusc un moment de liniste si imi imaginez eu un impuls de a lua pruncul in brate. :)
RDS o cam suge again... dau sa ma conectez la servici, aceeasi poveste, inteleg sa mearga ca porcul in alte retele, e frig afara, or inghetat robinetele, dar in propria retea ?
Of of... viata la bloc.

Ei hai ca nu e chiar asa de rau, probabil ca daca prietena nu ar fi la servici nu as fi atat de "blue".